For virksomheder

Usikker på om den næste ordre er rentabel – HandsOn giver overblikket

Vi er begyndt at se tegn på at økonomien går betydeligt bedre, kunderne får større ordrer og inden du ser dig om, har din virksomhed igen brug for ekstra bemanding. Men belært af erfaring tøver de fleste og med god grund. De ønsker ikke at øge de faste omkostninger, før de afgørende ordrer er i hus.

Tiderne er ikke til fastansatte medarbejdere, der sidder i venteposition. Fleksibiliteten, evnen til hurtigt og effektivt at kunne tilpasse sig markedets vilkår og den næste ordre, er blevet en strategisk faktor. Her kommer HandsOn ind i billedet.

HandsOn er din lokale bemandingspartner med dygtige medarbejdere til rådighed. Vi løser små og store opgaver i administrationen, på lageret og i produktionen – inden for alle brancher.

Vi kan hjælpe dig, uanset om dit behov er akut eller længerevarende. Du betaler kun for den anvendte tid og har ingen yderligere forpligtelser.

En fleksibel personaleløsning fra HandsOn sikrer din virksomhed maksimal udnyttelse af ressourcerne – uden unødig spildtid. Det giver øget konkurrenceevne uden ændringer i serviceniveau, leveringstid og kvalitet. Når travlheden er overstået, undgår du efterfølgende unødvendige lønomkostninger. HandsOn er et stærkt vikar- og rekrutteringsbureau med et stort kartotek med vikarer og jobsøgere, der bare venter på nye udfordringer.

Vi er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale. Vi tager os af alt det praktiske med løn, kontrakter, feriepenge mv., så du kun skal bruge tid på det vigtige - nemlig at sørge for en effektiv produktion. Vi har lavet fleksible personaleløsninger i mange år, hvilket har givet os en solid erfaring med de udfordringer, som vores kunder står overfor og et godt kendskab til de krav, der stilles til morgendagens medarbejdere. HandsOn sikrer kvaliteten af vores medarbejderes kompetencer og kan derfor garantere, at du altid får medarbejdere med de kompetencer, du efterspørger.