Om HandsOn

Der går rigtig mange dygtige folk rundt, uden at lave dét de virkelig gerne vil, til spild for dem selv og ikke mindst for de virksomheder, der kunne have brugt deres arbejdskraft i mellemtiden. Hos HandsOn hjælper vi folk med at finde det rigtige job. For at gøre dette, interviewer vi hver potentiel kandidat for at finde deres karrieremål, tekniske evner, personlighed, og i det hele taget hvad de gerne vil med deres liv, for at sikre, at ingen tid spildes.

HandsOn er et rekrutteringsfirma med speciale i permanente og midlertidige personaleløsninger. Vores mission er, at det kun skal være os som I ringer til, når I har brug for personaleløsninger.

HandsOn blev grundlagt på den filosofi, at både kunder og kandidater er bedre tjent med et specialiseret firma, der tilbyder personlig og professionel service. Ud over at have omfattende rekrutteringserfaring, har alle virksomhedens medarbejdere lang erfaring inden for de fagområder, vi nu beskæftiger os med. Derfor forstår vi den snørklede del af din virksomhed og har erfaringen, samt et omfattende netværk til at hjælpe jer.

Ud over vores erfaring, er det der adskiller HandsOn, vores tilgang til tingene. Vi tror på både kunder og kandidater er bedre tjent, når vi alle arbejder hen imod det samme mål – at identificere relevante og spændende stillinger, der matcher både den enkeltes og virksomhedens specifikke kriterier.

Vores omdømme er for vigtigt til at sende en kandidat til et jobinterview, som vi ikke er overbevist om er et godt match. Men lad da vær med at tage vores ord for det, kontakt os, og se hvad vi kan gøre for jer!

Vikarassistance – fra en samarbejdspartner der mener det

En fleksibel personaleløsning fra HandsOn sikrer din virksomhed maksimal udnyttelse af ressourcerne – uden unødig spildtid. Det giver øget konkurrenceevne uden ændringer i serviceniveau, leveringstid og kvalitet. Når travlheden er overstået, undgår du efterfølgende unødvendige lønomkostninger.

HandsOn er et stærkt vikar- og rekrutteringsbureau med et stort kartotek med vikarer og jobsøgere, der bare venter på nye udfordringer. Vi er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale.

Vi tager os af alt det praktiske med løn, kontrakter, feriepenge mv., så du kun skal bruge tid på det vigtige – nemlig at sørge for en effektiv produktion.

Vi har lavet fleksible personaleløsninger i mange år, hvilket har givet os en solid erfaring med de udfordringer, som vores kunder står overfor og et godt kendskab til de krav, der stilles til morgendagens medarbejdere.

HandsOn sikrer kvaliteten af vores medarbejderes kompetencer og kan derfor garantere, at du altid får medarbejdere med de kompetencer, du efterspørger.

Try & Hire - prøv før du ansætter

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Flere og flere virksomheder gør brug af i deres søgen efter den rette medarbejder. Her har virksomheden mulighed for på vikarbasis at få en medarbejder i en periode, så begge parter kan lære hinanden at kende, inden der skrives kontrakt om fastansættelse.

Try & Hire-forløbet kan vare op til tre måneder, hvorefter virksomheden frit kan ansætte den pågældende medarbejder uden yderligere omkostninger.

Rekruttering - professionel assistance

Der er mange gode grunde til at vælge at outsource hele – eller dele af – virksomhedens rekrutteringsproces. Og det er stort set altid en god forretning.

Det kræver nemlig omfattende ressourcer at ansætte nye medarbejdere, og uden erfaring er det også en udfordring at nå frem til de rigtige medarbejdere, som både vil passe ind i jobbet og i virksomheden. Fejlansættelser er en kostbar affære.

Hos HandsOn har vi erfaringen, en sikker mavefornemmelse og et gennemprøvet setup omkring rekrutteringsprocessen, der gør at professionel assistance altid betaler sig.

Er du ikke allerede en del af HandsOn?